Mityba > derinant produktus, nereikėtų ... >

derinant produktus, nereikėtų maišyti greitai ir lėtai virškinamų produktų

Vieno valgymo metu nederėtų maišyti greitai ir lėtai virškinamų produktų, nes greitai virškinami visą tą laiką stovi laukdami, o taip fermentuojasi, gaminasi tai kas vėliau terš organizmą, susidaro dujos, rūgimas, net alkoholis - bakterijų šlapimas pašalinus lavonėlius.



Autoriaus anketa

Grįžti į Autorių Sąrašas

Šioje srityje, prisijungus, galima:
  • Peržvelgti informaciją apie autorių
  • Parašyti autoriui asmeninę žinutę
  • Pradėti susirašinėjimą su autoriumi.

Tai galimybė ne tik gauti patarimą ar atsakymą, bet ir būdas susipažinti - susirasti naujų draugų ir bendraminčių, o galbūt bendrakeleivių dvasinio augimo kelyje.