derinant produktus, nereikėtų maišyti greitai ir lėtai virškinamų produktų
Vieno valgymo metu nederėtų maišyti greitai ir lėtai virškinamų produktų, nes greitai virškinami visą tą laiką stovi laukdami, o taip fermentuojasi, gaminasi tai kas vėliau terš organizmą, susidaro dujos, rūgimas, net alkoholis - bakterijų šlapimas pašalinus lavonėlius.
Autoriaus anketa
Grįžti į
Autorių SąrašasŠioje srityje, prisijungus, galima:
- Peržvelgti informaciją apie autorių
- Parašyti autoriui asmeninę žinutę
- Pradėti susirašinėjimą su autoriumi.
Tai galimybė ne tik gauti patarimą ar atsakymą, bet ir būdas susipažinti - susirasti naujų draugų ir bendraminčių, o galbūt bendrakeleivių dvasinio augimo kelyje.
Kol kas nėra autorių, dalyvavusių šioje temoje.